5d mozi attrakció

5D mozi – egy olyan attrakció, amely hihetetlenűl valósághű érzést kelt, melyben a résztvevő beleveti magát fejjel a rendkívüli színes virtuális világba.

A 3D térbeli hatás és az imitáló speciális effektusok az esemény központjába varázsol. A székek, melyek a résztvevőt hol jobbra, hol balra, fel és hirtelen le buktatják, gyors repülést sugároz a világ egyetem mélyébe vagy akár a szédítő autó versenyzésnél, testünk minden részével érezteti a képernyőn történteket.

A különleges kiegészítők (spriccelés, szél érzete, néha az illat) és a speciális fényhatások tovább erősítik a valóság érzetét. Ezért az 5D mozi attrakcióban a vendég nem csak egyszerű néző, hanem résztvevője a képernyőn látottaknak.

Az 5D moziban vetített filmek általában 5-8 percig tartanak, de ezek a pillanatok annyira tele vannak érzésekkel, érzelmekkel és aggodalmakkal, hogy a néző élethű, teljes hosszúságú film élményét éli át.

Jöjjetek, válasszatok filmjeinkből és vessétek bele magatokat tengernyi ragyogó érzésbe!
Földönkívüli szafari. Időtartam: 5.00 perc Műfaj: sci-fi, kaland Földönkívüli szafari: dínókkal, robotokkal és egy kis űrlénnyel is találkozhattok, amennyiben ezt a szórakoztató filmet választod.
Belépők
Apokalipszis. Időtartam: 5.38 perc Műfaj: Horror Technogén katasztrófa tört ki a Földön, az emberek a Föld mélyébe települtek, ahol szörnyekre bukkantak, melyek élelmet keresve vándorolnak .
Belépők
Víz alatti kaland. Időtartam: 4.26 perc Műfaj: Kalandfilm. Az óceán végtelen mélysége évszázadok óta csábítja és vonzza az emberiséget. Itt egy esély, nem számít még ha az örömteli is. Beülünk egy mini tengeralattjáróba és úszunk. Csodálatos élmény! Víz alatti világ! Halak úszása, barlangok, földalatti labirintusok, ókori szobrok, egy elsüllyedt kalózhajó, tele (sajnos!) színlelt arannyal a fedélzetén. Óriáscápa! Vigyázz! Ő igazi. Ó ez remek! Fluoreszkáló zátony. Emelkedünk. A nap sugarai vakító tükröződést varázsolnak a víz felszínén! Remek! De kár, hogy már a felszínen vagyunk.
Belépők
Árvaház. Időtartam: 8.00 perc Műfaj: Horror Elhagyatott őrültek háza...Az elveszett lelkek soha nem hagyják el ezt a helyet. Örökké élnek itt és emlékeztetnek magukról. Az utolsó menhely és védett szállásuk. A falak a csend szívszaggató hangját rejtik és pánikba ejt, ha arra gondolunk, mi történhetett itt...Valaki kínszenvedésben halt meg az ágyhoz láncolva, mások elmezavarban véres körmökkel kaparták a vakolatot és elme veszetten felkiáltva imádkozva az Úr felé, a Pokolba jutott ... A fájdalom és félelem árvaháza mit rejthet még magába?
Belépők
Kaland az elhagyatott bányában. Időtartam: 5.24 perc Műfaj: Kalandfilm. Horror. "Kitört a vihar! Amíg eláll, addig utazzunk egyet az elhagyatott bányában? Van kedvetek? Akkor rajta, de óvatosak legyetek ám'- mondja a bánya öreg őre és eltűnik a semmiben. Megrémített, hű! Gyerünk! Olyannyira leromlott, rozoga düledező utakon megy a szekerünk, hogy lelkünket a talpunkban érezzük! A bánya falai roskadtak, leromlottak, boltívei bármelyik pillanatban összeomolhatnak. Félelmetes és ijesztő...Különösen azért, mert ez még csak a kezdet, mi pedig őrült gyorsulásba kezdünk...Velünk szemben bányacsillék, hatalmas nagy kövek, denevérek, csak érkezzünk mindezeket kikerülni! Tágas terek, keskeny csatornák, földalatti gyors folyók, hajók indiánok múmiáival-brrrr, már libabőrös lettem! Nos,úgy tűnik, végünk van- forró láva fölött lógunk egy kinyúló szakadékon. Ég veletek barátaink!.. De lássatok csodát, szerencsések vagyunk- egy nagy levegő áramlás következtében füstfelhőként repülünk a felszínre. Hurrá! Ismét, itt az öregember: nem kívánjátok folytatni? Ó nem, akkor inkább kint maradunk az úton a viharban!
Belépők
Modok ÚJ! Időtartam:6 perc Műfaj: Akciófilm 2056 év. Egyesült Államok keleti része, Modok barlang. Az utóbbi időben több kutatói csoport tűnt el. Különleges különítmény próbálja felkutatni az eltűnés okát, maguk sem gondolva, mibe kerűltek...
Belépők
Vörös Szakáll Időtartam: 4 perc Műfaj: Kalandfilm "Vörös Szakál" Milyen furcsa neve van az Aquaparknak. Az a hír járja, hogy egy kalóz kikötő város helyén épült, ahol "Vörös Szakál" az idők legsebezhetetlenebb és legerősebb kalóza uralkodott. Gondolom ez csak puszta fecsegés. Szórakozni jöttünk, nem pedig meséket hallgatni, itt az ideje, hogy belemerüljünk teljes egészében. Rajta! Óóóó-h! Super! Csak nincs valami baj! Hű, erre nem számítottunk! Kalóz kikötő város.... Élő kalóz csontvázak.....Földalatti alagutak hideg folyói....Hatalmas tengeri kígyók....És már itt is van a "Vörös Szakál' Hű-ha! Micsoda csontváz, de a szakálla még mindig vörös! Sajnos ezt nem hittük! ÓÓÓÓÓ-h!
Belépők
Elkaphatatlanok Hossz: 3:50 Műfaj: gyerek, verseny/hajsza Gyönyörű őszi idő, zörögnek a levelek, süt a nap, csupa szépség. De amott az úton valami disznók rohanásba kezdtek! Száguldanak, mint az őrültek, traktorokon, motorokon, és semmi nem akadály számukra, sem az erdők, sem a mezők, sem a mély szakadékok, sem a folyók, sem az alagutak, amelyekben vonatok száguldanak velük szembe. Elkaphatatlanok! A farmernak levegő-puszi repülő fordulás közben! Összegyűjtötte a szalmát? Hát rosszkor! Szétszórjuk! Micsoda ugrató van előttünk! A gázra lépünk, ugrás…Hűha, mocsárba estünk, derékig besüllyedtünk, megérkeztünk…A disznó mindig megtalálja a sarat:)
Belépők
Napfényes nyulacskák Hossz: 5:08 Műfaj: gyerek, kaland Kora reggel van, jön fel a nap, gyönyörű, zöldellő vidámpark, de még teljesen üres. Ki hozza működésbe a parkot, ki hoz bele örömöt és vidámságot, ki tölti meg a szivárvány összes színével? A napfényes nyulacskák csapata! Piros, sárga, kék, zöld, ezek ragyogó színek, ragyogó érzések! Egy! Megforgatjuk a körültekintés kerekét. Kettő! A körhintán a lovacskák vidáman kopogni kezdenek kis patáikkal. Három! Sebesen áthaladunk a cirkuszi tűzkarikákon. Négy! Szédületes gyorsasággal ereszkedünk le az amerikai dombokról egyenesen a vízbe. Öt! Rejtélyes barlangba jutunk és és titkos rituálén veszünk részt. És nocsak! Az esti égboltot fantasztikus tűzijáték lángja színezi ki. Elrepült a nap, vidáman és gondtalanul. Napfényes nyulacskák, jó éjszakát.
Belépők
Metroctrack ÚJ! Időtartam:4.40 Perc Műfaj: Horror Hősünk egy fülledt nyári estén vár a metróra, a vár. A vonat helyett azonban egy másik világból érkező, szörnyű szerelvény fut be a peronra tele vérszomjas lényekkel. Izgalmas és egyben félelmetes menekülés veszi kezdeti a bonyolult alagútrendszerben, ahol hol metrókocsikon, hol pedig gyalog kell eljutnunk a biztonságot jelentő végállomásra. Vajon sikerül élve megúszni?
Belépők
Labyrinth ÚJ! Időtartam:5.20 Műfaj:Triller Mi látható egy csepp festékben. Néhányan csak a cseppet látják, de néhányan egy egész világot látnak benne - hihetetlent és izgalmast, ahol minden lehetséges, ami lehetetlen, ahol a kezdet lehet a kezdetnek a vége, ahol minden új csepp egy új beágyazott szintje a világnak, ahol nem egyedül vagy, sokaságban vagy, de mégsem vagy itt, ahol a gondolataid a cseppről nem a Te gondolatod.....
Belépők
Sunny Bunnies Új! Időtartam:4.29 perc Műfaj:Gyermek Kalandfilm A Pufi Nyuszik visszatérnek! Éppen a parkban labdáznak, mikor a Hold kitakarja a Napot és sötétség veszi kezdetét a Földön. Ezt nem hagyhatják annyiban, a Nyuszik azonnal indulnak a Holdra, hogy visszaállítsák a fényt. Vajon sikerül nekik? Napoznak még valaha a szikrázó napsütésben?
Belépők
Steam Speed Új! Időtartam:4.44 Perc Műfaj:Kalandfilm A század nagy gőzversenye! Csak a legjobb mozdonyok érkeztek a döntőbe. A Vörös nyíl elfogadta az Iron Shark kihívását. A gazember készen áll arra, hogy bármilyen módon elsőként érjen a célvonalhoz. De riválisa bátor és buzgó. Hát rajta, Uraim!
Belépők
Angels & Demons ÚJ! Időtartam:4.25 Perc Műfaj:Fantasztika, Vígjáték Eszünkbe sem jutna, nem is gondoltuk volna, körutaztunk busszal, itt megy ilyen pehh! Repültünk, repültünk a mennybe,köröttünk repülők, madarak. Repültünk, minden gyönyörű, angyalok mindenütt, paradicsom más szóval, már itt akartunk maradni, de - nesze neked! Nem kellünk, látod! Nem várnak ránk. Sajnálatos dolog, szomorúak vagyunk. Gyorsan leereszkedünk a Földre. Állj meg, Stop! Neeem! Már a Földön sincs hely számunkra, gyorsan ereszkedünk a mélybe. Itt minden rossz. Kazánban főnek az emberkék, az ördögök körülöttük. És egy vicces ember táncol zeneszóra, szórakoztató neki, úgy tűnik. A francba! Jobb lett volna, ha nem fordul meg! Ijesztő mi? És újra nincs számunkra hely! Viccelsz velem? Bár talán a jobb is így hisz a pokol - nem a legjobb hely az "élet" számára. Ismét fel! Hogy fog ez véget érni?...
Belépők
Portálkapu Időtartam: 5.25 perc Műfaj: sci-fi, kaland Vízi kaland cápával és csikóhalakkal, a vízi világ bemutatásával.
Belépők
Patkányverseny Időtartam: 3.30 perc Műfaj: sport, kaland Kispatkányok versenyeznek, házban, utcán és alagúton mennek keresztül autóikkal.
Belépők
Subzéró Időtartam: 4.05 perc Műfaj: sci-fi, akció. Az Antarktiszon tönkrement repülőgép megmentésében vehetsz részt!
Belépők
Taxi Időtartam: 4.35 perc Műfaj: vígjáték Sietősre veszitek a figurát, miközben a reptérre tartotok és néhány szabályt is át kell hágnotok - nagyon izgalmas autókázás!
Belépők
Hullámvasút a mennyországban Időtartam: 3.40 perc Műfaj: kaland. Izgalmas utazás pálmafák, pillangók társaságában, vízesések között
Belépők
Előörs 12 Időtartam: 3.30 perc Műfaj: sci-fi. Kisfiúk kedvence - a dzsungelben egy félelmetes "szörny" is lapul
Belépők
Kísértetek: a vér átka Időtartam: 4.20 perc Műfaj: Horror Ijesztő utazás egy temetőben, a csontvázak között, akik lehet, hogy életre kelnek...?
Belépők
A halott ház Időtartam: 5.20 perc Műfaj: Horror. A Halott Ház: hulla, vércsepp, félelem és izgalom magas adrenalinnal...
Belépők
Írd meg a véleményed, élményeidet
Név vagy nick A visszajelzés tartalma
Mentés Vissza