Belépők

                                        NINCS SZÜKSÉG IDŐPONT FOGLALÁSRA!

                                                            5D FILM    
                                                                  
                                            83 db közül tudtok választani: 
                                                                          
                                                          1.200,-Ft/Fő/Film  

FONTOS: NEM KELL IDŐPONTOT FOGLALNI, MIVEL NEM MOZI VAGYUNK, ÍGY A HELYSZÍNEN VAGY AKÁR OTTHON KIVÁLASZTJÁK A MEGNÉZNI KÍVÁNT ANIMÁCIÓT, VAGY ANIMÁCIÓKAT ÉS MAXIMUM, HA VALAKI VAGY VALAKIK BENT ÜLNEK, AZT KELL MEGVÁRNI!                                     
                                                    

               MAGYARORSZÁGON az egyetlen - Tükörlabirintus - A félelem útvesztője:

                                3 fokozat:                                     

                                                       1. kisebb gyerekeknek /6 éves kortól, de itt függ attól is, a gyermek mennyire tudja felfogni, hogy lassan, tapogatózva kell végig menni, hogy ne menjen a tükörnek lendületből./

                                                       2. nagyobb bátrabb gyerekek, felnőttek

                                                       3. azoknak akik tényleg szeretnek megijedni

                                     
                                                           1.500,- Ft/Fő


Autós és motoros szimulátorok

100-200,- Ft-os érmével működnek! 1 MENET 200,- Ft
                                              
Az Ötdimenziós mozi attrakció világújdonság, ahol végre nem csak a székből nézheted, hanem a saját bőrödön meg is tapasztalhatod a filmek világát, legyen szó izgalmas sci-firől, adrenalin dús autós üldözésről vagy éppen vérfagyasztó horrorról. Itt nemcsak az események közepébe csöppensz, de valósággal a szereplőjévé is válsz a filmnek. A speciálisan mozgó székekben a térbeli filmezés közben érezheted a szél fújását, a furcsábbnál furcsább szereplők érintéseit, a zuhogó esőt, és a lények közelségét is.
1200 Ft
MAGYARORSZÁGON az egyetlen - Tükörlabirintus - FÉLELEM ÚTVESZTŐJE - végtelen folyosók, zsákutcák és saját tükörképeid mindenhol és még ki tudja mik vagy kik. A tükröktől teljesen elveszíted tájékozódó képességed, nem tudod mi valóság és mi csak tükörkép. A Tükörlabirintus az érzékszervek becsapására lett tervezve, neked pedig meg kell találnod a kijáratot úgy, hogy közben váratlan hatások sora vár! 3 fokozat: 1. kisebb gyerekeknek 2. nagyobb bátrabb gyerekek, felnőttek 3. azoknak akik tényleg szeretnek megijedni
1500 Ft

Visszajelzések

Garai Barbara Nagyon nagy élmény volt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, felnőttnek és gyereknek egyaránt! Remek kikapcsolódás volt az egész családnak. Köszönjük szépen még egyszer a kedvességet, türelmet, és a sok nevetést lányok!! :) Rónás Nikolett Ilyet még nem láttam, le a kalappal. Egy Anyuka Gyermekeim csodálatos taposást végeztek a Játékszobában, este elaludtak azonnal. Köszi Nektek!!! Tóthné Kiss Noémi Tegnap ellátogattunk az 5D moziba a gyermekeinkkel, a Hullámvasút a mennyországban című vetítést néztük meg. Tényleg olyan érzésem volt, mintha hullámvasútban ülnénk. Különösen tetszett amikor a vízesésnél lespriccelt a víz. Máskor is szívesen ellátogatunk ide! Kirova Natália Két fiam taposgatta kisebb, nagyobb sikerrel a padlón vetített előadást. Hatalmas virágmezőn szedték a virágokat, futottak a tyúkocska elől, aki tollakat gyűjtött és volt ott még rengeteg egyéb feladat. A gyerekek kellemesen elfáradtak, kiugrálták magukat a 15- 20 percig tartó padló műsoron. Köszi a kiszolgálást és a segítséget a vetítés során. Erika Lányom felejthetetlen élményben részesült. Rengeteg feladat volt, amit szerintem már 3 éves kortól lehet élvezni. Nekem a halak elhajtása volt az egyik legszínesebb vetítés. Köszönöm a kedves, segítőkész kiszolgálást.
1   2
>