Belépők

A DreamLand szórakoztató központ örömmel várja felnőtt és nem felnőtt vendégeit négy éves kortól kedd-szombat 11.00-19.00 óráig, vasárnap 11.00-18.00 óráig. Hétfőn zárva vagyunk.
Várunk a Pólus Center galérián, a Pólus Filmszínház bejárata mellett a jégpályánál.


Árlista:


5D mozi attrakció:     - 1200 Ft./Fő
    
(Új filmek)

5D mozi attrakció:
     -
1000 Ft./Fő
    (Régi filmek)

Tükörlabirintus :       - 1000 Ft./Fő

Virtuális játékszoba: -  800 Ft./Fő  Pillanatnyilag nem üzemel!

Kedvezmények:

Mindhárom szoba látogatása esetén: - 2500 Ft./Fő  Pillanatnyilag nem érvényes!

Születés- és Névnapi engedmény:

5D mozi attrakció:     - 800 Ft./Fő

Tükörlabirintus :       - 900 Ft./Fő

Virtuális játékszoba: - 500 Ft./Fő Pillanatnyilag nem üzemel!Az Ötdimenziós mozi attrakció világújdonság, ahol végre nem csak a székből nézheted, hanem a saját bőrödön meg is tapasztalhatod a filmek világát, legyen szó izgalmas sci-firől, adrenalin dús autós üldözésről vagy éppen vérfagyasztó horrorról. Itt nemcsak az események közepébe csöppensz, de valósággal a szereplőjévé is válsz a filmnek. A speciálisan mozgó székekben a térbeli filmezés közben érezheted a szél fújását, a furcsábbnál furcsább szereplők érintéseit, a zuhogó esőt, és a lények közelségét is.
1000 Ft
A Tükörlabirintusban végtelen folyosók, zsákutcák és saját tükörképeid mindenhol. A tükröktől teljesen elveszíted tájékozódó képességed, nem tudod mi valóság és mi csak tükörkép. Garantált szórakozás minden korosztálynak! A Tükörlabirintus az érzékszervek becsapására lett tervezve, neked pedig meg kell találnod a kijáratot! Képeket készíts magadról, azt felrakhatod saját web oldaladra. Ha elkészítetted emlék fotóidat már csak a kijáratot kell megtalálnod!
1000 Ft
A Virtuális játékszoba (Interaktív padló) fantasztikus látványt garantál minden kedves résztvevőnek, felnőttnek és gyereknek egyaránt. Figyelemfelkeltő ez a gyerekszoba, mivel rögtön odavonzza a tekintetet. A padló megelevenedik lábunk alatt, érintés hatására a képek mozgásba lendülnek, változnak. A kombinálható hanghatások felejthetetlen élményt nyújtanak.
800 Ft
Mindhárom szoba látogatása esetén - 3000 Ft./Fő.
2500 Ft

Visszajelzések

Garai Barbara Nagyon nagy élmény volt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, felnőttnek és gyereknek egyaránt! Remek kikapcsolódás volt az egész családnak. Köszönjük szépen még egyszer a kedvességet, türelmet, és a sok nevetést lányok!! :) Rónás Nikolett Ilyet még nem láttam, le a kalappal. Egy Anyuka Gyermekeim csodálatos taposást végeztek a Játékszobában, este elaludtak azonnal. Köszi Nektek!!! Tóthné Kiss Noémi Tegnap ellátogattunk az 5D moziba a gyermekeinkkel, a Hullámvasút a mennyországban című vetítést néztük meg. Tényleg olyan érzésem volt, mintha hullámvasútban ülnénk. Különösen tetszett amikor a vízesésnél lespriccelt a víz. Máskor is szívesen ellátogatunk ide! Kirova Natália Két fiam taposgatta kisebb, nagyobb sikerrel a padlón vetített előadást. Hatalmas virágmezőn szedték a virágokat, futottak a tyúkocska elől, aki tollakat gyűjtött és volt ott még rengeteg egyéb feladat. A gyerekek kellemesen elfáradtak, kiugrálták magukat a 15- 20 percig tartó padló műsoron. Köszi a kiszolgálást és a segítséget a vetítés során. Erika Lányom felejthetetlen élményben részesült. Rengeteg feladat volt, amit szerintem már 3 éves kortól lehet élvezni. Nekem a halak elhajtása volt az egyik legszínesebb vetítés. Köszönöm a kedves, segítőkész kiszolgálást.
1   2
>