Belépők

Árlista

                                     5D mozi attrakció                                                                        
                                                      Új film - 40 db: 1.200,-Ft/Fő/Film                                           
                                                      Régi film - 10 db: 1.000,- Ft/Fő/Film

                                     Tükörlabirintus: 1.000,-Ft/Fő 
                                               

Születés - és Névnapi kedvezmények /kísérőknek is/

                                     5D mozi attrakció                                                                         
                                           Új film: 1.000,- Ft/Fő/Film
                                                     Régi film: 800,- Ft/Fő/Film

                                     Tükörlabirintus: 800,-Ft/Fő

A Tükörlabirintusban végtelen folyosók, zsákutcák és saját tükörképeid mindenhol. A tükröktől teljesen elveszíted tájékozódó képességed, nem tudod mi valóság és mi csak tükörkép. Garantált szórakozás minden korosztálynak! A Tükörlabirintus az érzékszervek becsapására lett tervezve, neked pedig meg kell találnod a kijáratot! Képeket készíts magadról, azt felrakhatod saját web oldaladra. Ha elkészítetted emlék fotóidat már csak a kijáratot kell megtalálnod!
1000 Ft
Az Ötdimenziós mozi attrakció világújdonság, ahol végre nem csak a székből nézheted, hanem a saját bőrödön meg is tapasztalhatod a filmek világát, legyen szó izgalmas sci-firől, adrenalin dús autós üldözésről vagy éppen vérfagyasztó horrorról. Itt nemcsak az események közepébe csöppensz, de valósággal a szereplőjévé is válsz a filmnek. A speciálisan mozgó székekben a térbeli filmezés közben érezheted a szél fújását, a furcsábbnál furcsább szereplők érintéseit, a zuhogó esőt, és a lények közelségét is.
1200 Ft

Visszajelzések

Garai Barbara Nagyon nagy élmény volt!! Csak ajánlani tudom mindenkinek, felnőttnek és gyereknek egyaránt! Remek kikapcsolódás volt az egész családnak. Köszönjük szépen még egyszer a kedvességet, türelmet, és a sok nevetést lányok!! :) Rónás Nikolett Ilyet még nem láttam, le a kalappal. Egy Anyuka Gyermekeim csodálatos taposást végeztek a Játékszobában, este elaludtak azonnal. Köszi Nektek!!! Tóthné Kiss Noémi Tegnap ellátogattunk az 5D moziba a gyermekeinkkel, a Hullámvasút a mennyországban című vetítést néztük meg. Tényleg olyan érzésem volt, mintha hullámvasútban ülnénk. Különösen tetszett amikor a vízesésnél lespriccelt a víz. Máskor is szívesen ellátogatunk ide! Kirova Natália Két fiam taposgatta kisebb, nagyobb sikerrel a padlón vetített előadást. Hatalmas virágmezőn szedték a virágokat, futottak a tyúkocska elől, aki tollakat gyűjtött és volt ott még rengeteg egyéb feladat. A gyerekek kellemesen elfáradtak, kiugrálták magukat a 15- 20 percig tartó padló műsoron. Köszi a kiszolgálást és a segítséget a vetítés során. Erika Lányom felejthetetlen élményben részesült. Rengeteg feladat volt, amit szerintem már 3 éves kortól lehet élvezni. Nekem a halak elhajtása volt az egyik legszínesebb vetítés. Köszönöm a kedves, segítőkész kiszolgálást.
1   2
>