A dreamland-center.com az alábbi fizetési módokat fogadja el. Visa, Mastercard.

A LEGBIZTONSÁGOSABB ONLINE FIZETÉS
Minden fizetést dolgoz fel teljes SSL titkosítás mellett, így biztonságban érezheted magad. Sem a Dreamland, sem bárki más nem lát rá a személyes adataidra.

SSL TANÚSÍTVÁNY
A Dreamland mindig ügyel arra, hogy az oldal szerver és platform szempontjából egyaránt nagyon biztonságos legyen, így mindig időben alkalmazzuk a legújabb biztonsági javításokat.

SSL tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

Emellett minden oldalunk biztonságos HTTPS kapcsolatot használ, megnövelt biztonságú 256-bites titkosítással. A HTTPS révén a te és a szerverünk közötti kapcsolatot senki sem látja, ahogyan a személyes adataidat sem.

Bármikor ellenőrizheted, hogy egy adott weboldal biztonságos HTTPS kapcsolatot használ-e: ez a helyzet, ha a webböngésző kijelez egy apró lakat ikont, illetve az oldal URL-címe egyértelműen https-sel kezdődik. Erősen ajánljuk, hogy kizárólag HTTPS-kapcsolatot használó oldalakon vásárolj, mert csak ez garantálja, hogy minden biztonságban legyél.

GARANCIÁK
SOHA nem látjuk a fizetéshez használt személyes adatokat, mint pl. a bankkártyád adatait.
Személyes adataidra nagyon ügyelünk, és azokat soha nem adjuk át 3. fél részére. Még több személyes adat információ.
Soha nem terheljük meg a bankkártyádat azelőtt, hogy elküldtük volna az általa rendelt termékeket. Így nem kell olyasmiért fizetned, amit nem kapsz meg.

A termékeidről kiállított számlát és a rendelés megerősítéséről szóló értesítést közvetlenül a rendelésed beérkeztekor elküldjük neked.

Garantáljuk, hogy a Dreamland az egyik legbiztonságosabb webáruház.

Ha a biztonsággal vagy egyéb személyes adatokkal kapcsolattal kérdéseid merülnének fel, ne habozz felkeresni minket – boldogan válaszunk bármely kérdésedre.