Szereted az érdekes és a hasznos szórakozást? Látogass el a Lezárt Zónába, ahol egyedi rejtvények megoldásával és rejtett helyek megtalálásával tudtok kijutni! Hívd meg barátaidat és családodat, hogy remek élményeket szerezzetek!

Az új „Lezárt Zóna” logikai játék, amelyben minimálisra csökkenti a segítő részvételét, inkább a kellékekkel való interakciót hangsúlyozzuk a játékosok számára, hogy teljesen belevonjátok magatokat a játékba és azt mindvégig élvezzétek. Egy küldetésben kell majd részt venni, ahol a játékosok speciális Android-alkalmazáson keresztül kapnak feladatokat egy tableten.

JEGY VÁSÁRLÁS

A játék forgatókönyve:
Valószínűleg mindenki ismeri az 1986-ban Kijev közelében, Pripyat nevű város közelében történt katasztrófát, ám kevesen hallottak ennek a szörnyű történetnek a folytatásáról, mivel az ezzel kapcsolatos anyagokat titokban tartották a kíváncsi szemektől. 20 év után azonban a történelem megismétlődött, még ennél is szörnyűbb következményekkel járva.

2006. április 12-én újabb robbanás történt a csernobili atomerőműnél, amely az a melletti területet élhetetlenné tette és lezárt zónának minősítette. Mindezt a titokzatos „Monolith” irányítja, amelynek valódi működése még mindig egy nagy titok.

Van néhány „Monolith” csoport, amely arra törekszik, hogy az egész bolygót hatalmas „zónává” alakítsa. Ennek érdekében olyan mechanizmust hoztak létre, amely hamarosan Kibocsátást idéz elő, amely lehetővé teszi céljuk elérését.

Feladatunk az, hogy 60 perc alatt elpusztítsuk a „Kibocsátás szabályozó rendszer”-t és szabadítsuk meg világunkat a csernobili zóna veszélyeitől.

A szabadulószoba egyéb kínálata:

Egyedi izgalmas forgatókönyv

37 különböző tevékenység 60 perc játékra. A játékosoknak logikát, figyelmességet, csapatmunkát kell alkalmazniuk, egyszerű kémiai kísérleteket kell végezniük, és ügyességi feladatokat megoldani.

Pompás kellékek

Biztosítja a játékba lévő teljes belemerülést. Nem csak döbbenetes és érdekes, de megbízható is. A tervezéstől a gyártásig minden szakaszban professzionális eszközöket és szerszámgépeket, valamint kiváló minőségű fogyóeszközöket használnak.

Modern elektronika

Az elektronikai feladatok révén a küldetés nem csak egy interaktív játék, hanem emlékezetes „WOW effektet” hoz létre a résztvevők számára.

Biztonságos kémia kellékek

A kémiai reagensekkel végzett feladatok nem igényelnek különleges ismereteket és mindig izgalmasak, lehetővé teszik rejtett kódok és tippek megtalálását váratlan helyeken. Természetesen ezek teljesen biztonságosak.

JEGY VÁSÁRLÁS

SZABADULÓ SZOBA

/KIZÁRÓLAG MAGYAR NYELVEN ÉRHETŐ EL/

IDŐTARTAM:

60 PERC – MINIMUM 10 PERCCEL ELŐTTE ÉRKEZZETEK A HELYSZÍNRE, SZABÁLYOK ISMERTETÉSE MIATT!

ÁR: 4.000,- Ft/Fő

FIZETÉS:

ELŐRE UTALÁSSAL VAGY HELYSZÍNEN IDŐPONT BEFOGLALÁS UTÁN

FOGLALÁS –

HONLAPON KERESZTÜL FÉL ÓRÁS ELTOLDÓSÁSSAL FOGLALHATÓAK AZ IDŐPONTOK, VAGY HELYSZÍNEN.

KÉSÉS:

AMENNYIBEN KÉSTEK, A 60 PERC ,A FOGLALÁSI IDŐPONTBAN ELKEZDŐDIK, MIKOR IDE ÉRTEK ANNYIVAL KEVESEBB IDŐDTÖK LESZ, PLUSZ A SZABÁLYOK ISMERTETÉSE.

LEMONDÁS:

HA ONLINE BANKÁRTYÁVAL FIZETTÉL, VAGY HELYSZÍNEN, AKKOR AZT JAVASOLJUK, KÉRJ ÚJ IDŐPONTOT, HA A LEFOGLALT IDŐBEN NEM TUDTOK JÖNNI. MERT A VÁSÁRLÁS VÉGLEGES, NEM ÁLL MÓDUNKBAN A JÁTÉK ÁRÁT VISSZATÉRÍTENI!

JEGY VÁSÁRLÁS